10 Ziua 539, 08:18 Publicat în Finland Finland

Kesper on Artikkelissaan väittänyt että Sininen Puolue on kuollut ja kuopattu. Hän on päättänyt tehdä Sinisen … citește în continuare »

Sininen Joukkue murskasi Hupiveikot!

4 Ziua 523, 09:39 Publicat în Finland Finland

Sininen Joukkue 2 - 0 Hupiveikot

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle molempien joukkueiden tarkalla puolustuspelillä ja ensimmäisessä erässä ei nähty paljon tilanteita. Ensimmäisen erän jälkeen maalit olivatkin 0-0 ja katsojat alkoivat lyödä vetoa 0-

citește în continuare »

Anna äänesi Suomelle!

16 Ziua 521, 06:55 Publicat în Finland Finland

Tervehdys eSuomen kansa

Viimeinen päivä ilmoittautua ehdokkaksi eduskuntavaaleissa on ohi ja Unkarilaisia ei ole näkynyt. Unkarilaisten vallankaappausuhka on nyt poistunut, mutta Suomea kottelee jo toinen uhka. Tämä uhka löytyy kotoamme. Monet … citește în continuare »

Sinisen Puolueen puoluekokous tänään klo 22.30

0 Ziua 494, 04:21 Publicat în Finland Finland

Sininen Puolue kokoontuu jälleen kerran IRC-kannulle #Sininen.Puolue @Quakenet la 28.3 klo 22:30 muista saapua paikalle!

Vaalivoitto!

4 Ziua 492, 13:55 Publicat în Finland Finland

Kaikki muut puolueet ovatkin jo julistautuneet vaalivoittajaksi, ja nyt on meidänkin vuoro. Sininen Puolue on voittanut vaalit ja kasvattanut edustajien määrän jo viiteentoista prosenttiin.