Ambient pornit/oprit

[EK] Keskustelu puhemiehen erottamisesta

22 Ziua 3,135, 09:12 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăNyt kun puhemiesjärjestelmää päätettiin jatkaa ja nyt kun näyttää siltä että nykyinen puhemies jatkaa villien sääntötulkintojen tekemistä diktatuurinsa syventämiseksi,
citește în continuare »

Suurpuoluedementikot sabotoimassa tulevaisuuttamme

32 Ziua 2,697, 11:38 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăViimeaikoina eräästä puolueesta, Wanhoista Parroista, on tullut erittäin kovaa ja täysin perätöntä kritiikkiä johtamaani puoluetta kohtaan. On väitetty että puolueeni on täynnä pahoja spurdoilijoita, … citește în continuare »

[Unioni] Äänestäkää Unionia!

3 Ziua 2,682, 05:28 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăNiiT: PJ … citește în continuare »

[Unioni] Fasismin paluu

14 Ziua 2,675, 11:58 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăKuten kaikki on varmasti huomannut voitin unionin vaalit ylivoimaisesti ja PTO aika on nyt lopullisesti ohi. Ensimmäisenä tekonaan PJ tuplasi puolueen … citește în continuare »

Sodanjohto - missä pelaa?

11 Ziua 2,509, 15:23 Publicat în Finland Finland Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Suomi on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ottamassa turpaan kaikilla rintamilla. Taistelukäsky on jo ajat sitten kadonnut ja hallitus ei kykene tai halua ottaa vastuuta tässä sodassa. Olisin jo laittanut impeachin tulille, mutta edellisestä on

citește în continuare »