Fundo lig/desl

Zgjedhjet per PP

11 Dia 1,936, 16:20 Publicado em USA USA Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Përshëndetje vllezërit e AUP ,

Pas 5 ditësh më datën 15 Mars (e Premte) do të mbahen zgjedhjet per president të partisë.

Ne si grup ATO duhet t'i ruajm votat tona dhe të votojmë aty ku nevoitet më së shumti.
Ne nuk do të kemi zdhedhje … ler mais »

Zgjedhjet Presidenciale

6 Dia 1,930, 07:01 Publicado em USA USA Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Albanian Version

Te nderuar vllezer te AUP , me daten 5 Mars do te mbahen zgjedhjet presidenciale ne shtetin Amerikan.
Ne si parti ne ndihme te Amerikaneve do te mbeshtesim me votat tona kandidatin e perzgjedhur nga partite ATO , ai eshte … ler mais »

AUP and the CP Elections

21 Dia 1,929, 04:47 Publicado em USA USA Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Hello eUSA

The Albanian Unity Party leadership has been talking about the CP elections these days.

The leadership has decided that AUP will take a neutral stand for these elections.
We know that both of the ATO candidates are … ler mais »

Albania D-2 , Mandati Im - Mireupafshim

22 Dia 1,904, 17:37 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Përshëndetje të nderuar bashkëlojtar ,

Në këtë artikull do të paraqes një përmbledhje të shkurtër për punën e bërë në Albania D-2 gjat këtij muaji.

Në përgjithësi më kryesorja ishte shpërndarja e ndihmave , në të cilën jam munduar të … ler mais »

Albania D2 - Java # 1

23 Dia 1,885, 14:01 Publicado em Albania Albania Análises de guerra Análises de guerra

Përshëndetje bashklojatr të nderuar ,

Ky është artikulli im i dytë si Komandant i njësisë ushtarake Albania D-2.
Në këtë artikull do të paraqes ecurine e shperndarjës së ndihmave ditore për javën e parë , 3 fituesit e lojës shpërblyese si … ler mais »