Suasana buka/tutup

Join the new world

 

Válasz Istencsaszarnak!

hari ke 2,190, 23:42 Diterbitkan di Hungary Hungary melalui HUpakolas kishuga Luci Ewing

Kedves ICS!

Köszönöm a cikkedet amiben a pénzügyi helyzetemet vetted górcső alá! Egyrészt azért köszönöm mert a jelen gazdasági helyzetben igencsak oda kell figyelni a pénzügyeinkre. Sokan nehezen tudják beosztani a pénzüket mert bizony kevés a bevétel és sok a kiadás és ez a magamfajta politikus-újságírókra hatványozottan igaz. Segítségeddel talán az én kis gazdaságom is helyrebillenhet de semmi segítség nincs ingyen! Pénzügyi tanácsadói tevékenységedért fogadd a jól megérdemelt díjazást:Másrészt köszönöm hogy újságod új oldalát is megmutatta! Jó látni hogy a mindig az objektivitás látszatát keltő hadügyi elemzések (melyek igazából régi ellenségeink befogadását és barátaink elárulását készítik elő mint tegnapi cikked amiben arról írsz hogy a Serhun kilép a TWO-ból és csatlakozik az EDEN-hez) mellett belefért egy kis trollkodás, személyeskedés is. Ilyenkor érzem hogy jó az amit csinálok.

De térjünk rá a cikked érdemi mondanivalójára vagyis kérdésedre!

Először is nekem anyukám mindig azt tanította hogy ne turkáljak más pénztárcájában! De ezen lépjünk is túl mert nem lehet mindenki olyan jólnevelt mint én! Tulajdonképpen már a cikked alatt a kommentelők is nevetségessé tették egész eszmefuttatásodat amikor tömegesen írták le hogy ők szponzorálták a cikkeimet! 😃 És erre nincs is mit mondani ugyanis a hónapok folyamán több barátom küldött nekem kisebb nagyobb összegeket (összesen 25 aranyat kaptam ha jól emlékszem és a cikked nyomán hármat).

Másrészt alábecsülöd a top5 cikkekre érkező extra szavazatokat! Ha egyszer elérek a főoldalra sokkal több emberhez jut el a mondanivalóm. És részben ez is az erkölcsi magyarázata miért vettem szavazatokat: manapság nehéz a top5-be kerülni másként hiszen vagy a felszavaztatott közlönyök vagy mások vásárolt szavazatokkal felspékelt cikkei úgyis kiszorítanák az amúgy minőségi cikkeimet. Mondhatjuk ezt egyfajta újságírói igényességnek is, melynek bizonyítéka az hogy a top5-be érve is helytáll a cikkem. A cikkeimen több az "igazi" vote mint gondolnád!

A pénzügyeim elemzésekor nem számoltál a szintlépéseimért kapott 24 arannyal sem ami együtt a barátaimtól kapott összeggel azt hiszem meg is oldotta a rejtélyt és megvan az általad kimutatott különbözet. Bőségesen. Nem tudom meddig, de szeptember elejéig biztosan lehetett monetaryzni, a mostani 4%-os haszonkulcsnál vastagabbért is. Meg is tettem. A bontható cégeimet lebontottam/eladtam. Részt vettem osztásokban és nyereményjátékokban.

Nem tudom most így hogy áll az egyenlegem nem is érdekel de nyugodtan bátorítok mindenkit hogy nyomja meg a report gombot a profilomon ha úgy érzi hogy tisztességtelen pénzösszegekkel érem el céljaimat. Az én fegyverem a penna és úgy érzem ha ezzel a fegyverrel tisztességtelenül küzdök ugyanaz kell hogy legyen a büntetésem mint azok akik politikai vagy katonai okokból csalnak. Kapjak akkor ban-t és majd HUpak0las kishuga Luci Ewing néven átveszem egy haverom karakterét szégyenemben sose térek vissza!

 

Komen-komen

Satupad
Satupad hari ke 2,190, 23:55

Nem pártolom ICS-t, de én még soha egyetlen cikkemre se vettem szavazatot, valamiért mégis több cikkem is top5-ös lett.
Ugyanakkor a saját csöcsökkel fűszerezett szemeted minőséginek nevezni Kisborok, Scat, ICS, phoenix és társaik igényesen megszerkesztett ízléses cikkei mellett nem kevés nagyképűségről és önhittségről árulkodik.

Szerintem amit erőszakos szavazatvásárlással próbálsz lenyomni a torkunkon az egyszerűen szemét, aminek biza szüksége van a reklámra, különben a kutya se törődne vele.

Remélem a jövőben változásokat eszközölsz a cikkeid tartalmát illetően, vagy abbahagyod a nálad eredményesebb és minőségi cikkeket író újságírók támadását, különben én is nevetség tárgyává teszlek.

Eheslo
Eheslo hari ke 2,190, 00:15

Sokan leírták itt már ki mindenki, kinek és miért nevetséges.
Embere válogatja.

Nekem például a magadfajta féker csaló hamaszos, jetik seggét nyalók a nevetségesek, főleg, hogy ezt "székely" avatarban teszitek.
Olyan cimboráid például. mint az Alias Sun karakterébe bújó jetikkel sunyiban megállapodó féker mobra, a jeticsicska lazo, nalaja, vagy a szintén féker és cefi74 karakterét ellopó szeredaI.

Nektek pedig - mint írod - az a célod, hogy luci legyen nevetséges.
Szerintem már régen az és tetszik is ahogyan csinálja.
A kisujja alatti piszokban is több a tisztesség, mint a féker, csaló, tolvaj jeticsicska bandádban.

Gambit_2525
Gambit_2525 hari ke 2,190, 03:56

"Nektek pedig - mint írod - az a célod, hogy luci legyen nevetséges.
Szerintem már régen az és tetszik is ahogyan csinálja."

Na végre egyetértünk valamiben. Lüszi szerintem is nevetséges már a kezdetek óta, és zömében gyökerek támogatják. Bohóc, mint te.

Eheslo
Eheslo hari ke 2,190, 07:08

Látom hebegő jeticsicska, hogy sikerült megértened a lényeget a fenti hozzászólásomból.
Nem semmi.

Kmerse
Kmerse hari ke 2,190, 07:37

Eheslo mindig meg tud nevettetni sajátos humorával... Amúgy mikor ovlt utoljára népszámlálás a nemjeticsicskamocskosfékercslódisznópatkányszemétlelketlen magyarok közt? Átlépte már az egy főt a számuk? 🙂
Egyszer annyira szívesen olvasnék egy cikket arról, hogy kik azok, akiket Eheslo megbecsül 🙂

Eheslo
Eheslo hari ke 2,190, 08:20

Keveset olvasol erepes sajtót kmerse, vagy figyelmetlen vagy.
De meghagyom kutatási feladatnak, legyen valami sikerélményed, ha mégiscsak találnál ilyeneket.
Súgok neked hozzá: vannak, nem kevesen.

Gambit_2525
Gambit_2525 hari ke 2,191, 02:21

A mondanivalódnak nincs lényege, csak ostoba fröcsögés, mint mindig. Ezért nem is azt írtam, hogy a lényeget idézem. Azt idéztem, amiben végre ennyi után egyetértünk. De amúgy pont ezt írtam, csak sajnos nem sikerült megértened. Igen, mert egy ostoba, buta bohóc vagy.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 02:04

Ha a csöcsök előtt a tartalmat is elolvasnád akkor talán más lenne a véleményed. (Szemétnek nevezni az eltérő véleményt pedig a diktátorok szokása)

Apropó, mi a véleményed arról hogy a jeti gazdáid beütötték Moszkvát?

shadaae
shadaae hari ke 2,190, 02:28

A cikkeid szemetek. Semmit nem érnek, a vicceid soha nem voltak poénosak.. Egy rakat kaki az egész.

phoenix9876
phoenix9876 hari ke 2,190, 02:14

Mondjuk éppenséggel az a cikk, amiről szó van, nem volt éppen minőségi.

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi hari ke 2,190, 00:11

nájsz

Eheslo
Eheslo hari ke 2,190, 00:15

Ez a gumicsöcs azért sokkoló.

Dio Arachna
Dio Arachna hari ke 2,190, 01:40

A csajban több a műanyag, mint a sajtos mcroyale-ban.

Dio Arachna
Dio Arachna hari ke 2,190, 01:40

De azért s+ of course

Xavinyo
Xavinyo hari ke 2,190, 02:05

Kár hogy az újságok tartalmára a szavazás nem +1, -1 lájk alapú, akkor szerintem sokkal objektívebb képet kapnánk a cikkeid minőségéről.

DrunkenSaiIor
DrunkenSaiIor hari ke 2,190, 02:05

most néztem a Voters-Clubban erre a cikkre csak 150 szavazatot vett:)

Joz76
Joz76 hari ke 2,190, 03:01

Akkor máris van 11 ember, aki vote-olta. Azaz 10, mert nyilván az egyik önmaga. Szánalmas, hogy mivé lett Hupák, pedig régen, időnként vicces volt.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 04:14

Neked volt már itt egyetlen önálló gondolatod is?

Joz76
Joz76 hari ke 2,190, 05:00

Ja, most jut eszembe, nem volt! Persze így van ez, aki folyamatosan copy-paste üzemmódban írja, hogy mindenki jeticsicska, illetve amikor vicces akar lenni, akkor ír egy sunáználak-ot, az bizony tele van ötlettel, maga a megtestesült újságírói innovativitás. Ha viszont csak kommentelsz valahova, akkor kiégetett agyú jeticsicska fék vagy. Tulajdonképp nem is rossz világnézet ez, bár kissé egybites nem?
Nem lett volna egyszerűbb ha leírod, hogy mennyi szavazatot vettél? Akkor mindenki eldönthette volna maga, hogy szerinte reális-e, hogy TOP5-ben 3 cikked van, vagy mégsem annyira minőségiek ezek a cikkek.

Eheslo
Eheslo hari ke 2,190, 05:41

joz: rendszeresen elkövetitek azt a hibát, hogy nem kevés beképzeltséggel azt írjátok, hogy ti lennétek a "mindenki".
Nem.
Nem ti vagytok a "mindenki".
Nem mellesleg nem írom és más se írja hogy "mindenki" jeticsicska lenne.
Még izralex idejében sem voltak többen a kb. 6500 közül, mint 273-an, a hamasz és a bicskások fékjeivel együtt, akik szerint eMagyarországt eredeti területeit a jeti gazdáitok kezére kell adni
Azóta még kevesebbn vagytok, ma már egy a jetikkel kötött sunyi alkuba impíccsel bele is lehet bukni, mert még a kongatagok jó része se "mindenki".

Azt ellenben nem nagyon értettem sosem, ha nektek ennyire fontos a magyroknak lépten nyomon alvágó velük RL és itt is ellenséges jeti gazdáitok jóléte, miért nem mentek oda, és miért hordtok magyar álrhualt?

align
align hari ke 2,190, 14:07

"Szánalmas, hogy mivé lett Hupák, pedig régen, időnként vicces volt." Ezt hogy érted? Hupák=HUpákolás nem azonos ezen cikk szerzőjével és egyéb volt rokonaival.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 22:47

Az a 11 azóta 83.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,191, 03:48

95

moczok
moczok hari ke 2,191, 14:49

Nem hupák, inkább Harcos-Kreg. 🙂

phoenix9876
phoenix9876 hari ke 2,190, 02:12

Nekem sok bajom nincs a votevásárlásokkal, csak az, amikor 3 cikked is bent volt a top5-ben . Másnál nem is tudom volt e ilyenre példa.
Amúgy rakhatnál be szebb nők képeit is, mint ez a guminő xD

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 03:58

Örülnél te ha egy ilyen nő szóba állna veled! Akár ha annyit mondana hogy KOCC!

phoenix9876
phoenix9876 hari ke 2,190, 07:04

Nem bukok a guminőkre.

Nariii
Nariii hari ke 2,190, 13:17

Volt már dolgom ilyen csajjal, mégsem érzem magamat többnek tőle. Ez csak az idióta kisebbségi komplexussal küzdők faszsága, hogy velük jobb... jobb, mert jobban érti a dolgát, de a mindennapi életben használhatatlanok, arra pedig rálehet unni, hogy valaki 0-24ben csak cidázzon. Vagy azok vágynak rá, akiknek "ilyen" van a listájukon.

bannme
bannme hari ke 2,190, 13:07

Volt pl [LG72] rendszeresen 3 cikke volt top5ben meg 2 közlöny a végén már nem mert írni mert teret akart adni másoknak is:D Ja csak akkor még nem volt voters clube ugyebár...

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 22:29

Vagy nem volt ideje a fékekkel felszavazni a cikket ezért inkább nem írt 🙂

bannme
bannme hari ke 2,191, 10:10

az is igaz:D

guest8495
guest8495 hari ke 2,190, 02:43

Függetlenül a vásárlóktól.

A VotersClub szerverét fel kéne gyújtani közművestül a helyét pedig ólomszarkofággal lefedni, hogy soha a büdös életbe ne sugározzon adatot.

fsb1000
fsb1000 hari ke 2,190, 02:54

Csak a száját ne látnám....

Tarsolytestver
Tarsolytestver hari ke 2,190, 03:20

Ebből is kiderült hogy a "tényfeltáró" cikkek sem erősségei ICS-nek.
VOTE, Lüszi!

CorvoB
CorvoB hari ke 2,190, 03:22

Lehet több a műanyag a csajban mint egy fröccsöntő nagyüzemben... de azért mindenki jól megtolná... nah...

bannme
bannme hari ke 2,190, 13:09

persze ha a lépcső tetején állna akkor jól megtolnám...

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 03:31

A cikkem pénzügyes része nyilvánvalóan trollkodás volt, mindazonáltal belemehetnénk ilyenekbe, hogy honnan volt pénz q3-as edzőközpont fejlesztésre és hasonlók, amik a magyarázatként felhozott tételek egy jó részét egyértelműen kiikszelik, de mondom, nem ez a lényeg. Ezért a pénzügyi tanácsadói jutalékot sem fogadom el, mert ahogy írtam a cikkemben, én jóhiszeműen jártam el. 🙂

A cikkel igazából arra akartam rávilágítani, hogy mennyire torzítja a sajtót az, hogy irtózatos mennyiségű vote-ot veszel most már lassan minden második nap minden cikkedre.

Olyan cikkeket "erőltetsz" rá az olvasóra, amiket nyilvánvalóan nem értékelnének olyan magasra, mint ahova eljuttatod a vásárold vote-okkal. Ahogy rá is mutattam, a te cikkeid alapesetben tudnak 20-60 vote-ot és kifújt. Ennek oka van.

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 03:51

Azt meg nem értem milyen erkölcsi alapra építed fel azt az érvet, hogy az embereknek szüksége van a te mondanivalódra? Ha igazad lenne, akkor szépen voteolnák az emberek az írásaidat és saját jogon is bekerülne a top5-be. Ma már igazán nem nagy kihívás, kb 90-100 vote-al a második napra szinte mindig be lehet kerülni oda. Van rá példa, hogy újságírók votevásárlás nélkül is bekerülnek oda. Például az én cikkeim, de sok más újságírót tudnék mondani, aki sosem vett vote-ot, mégis rendszeresen ott van.

Namost ez több dolgot jelenthet:
1. a mondanivalód nem érdekli az embereket
2. a személyedet nem tartják hitelesnek ahhoz, hogy bármilyen mondanivalót elfogadjanak a tolladból
3. érdekli az embereket, hogy mit mondasz, de nem értenek vele egyet.

Tarsolytestver
Tarsolytestver hari ke 2,190, 04:21

Egyébként ha már a top5 cikkeknél járunk. Szerintem eleve kevés a színvonalas írás a sajtóban, a főoldalon látható top5-ben pedig szinte mindig van 1-2 troll írás, toborzás ide-oda vagy pár embert megmozgató OM versenyek pl. Ezzel nem az OM-et akarom leszólni, mert legalább veszik a fáradtságot melózni. Szóval összességében nincs mit ezen a sajtón eltorzítani. Szerintem inkább az zavar titeket amit Lüszi elmond. Ezt ráadásul széles olvasóközönségnek juttatja el, még ha a vóters club segítségével is. Érdemes lenne megvizsgálni azt az esetet amikor mondjuk 2 Lüszi cikk van a topban. Nézd meg miről szól a másik 3, és a top 6-10 cikk és rögtön látni fogod hogy miről beszélek. : )
Nem mellékesen vicces hogy ilyenkor előkerülnek az erkölcsösséget hirdető megszólalások a magadfajta oldaláról. : D

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 04:46

Az erkölcsösséget nem én hoztam be. Lüszi írta a cikkében, hogy neki van erkölcsi alapja. Én meg megkérdeztem, hogy mégis mi?

Egyébként annak, hogy ide jutott a sajtó, egyik oka a VotersClub megjelenése volt. Nem a legfontosabb, de az vitathatatlan, hogy közrejátszott.

Eheslo
Eheslo hari ke 2,190, 09:03

Nem csodálkozok jetICSicska, hogy fogalmad nincs sem az erkölcsről, sem a tisztességről, sem arról mennyi mindennek ez az alapja a társadalomban, közösségekben.
Itt is az lenne, ha nem ejtettétek volna túszul eMagyarországot a fékerekkel.
De így leírva látni, hogy fogalmad nincs róla mi az erkölcsi alap, nem tudod, hogy mit jelent ez, nos nem semmi őszinteség tőled.

Ehhez nem vagyok hozzászokva, bár már párszor leírtad, hogy nálad nem a tisztesség a pálya, hanem a haszon.

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 03:36

De tudod mit, én toltam egy vote-ot neked ingyen, hogy még sokáig tudjál 150-200 vote-okat venni 😃

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 03:38

Ja és ha a trollkodás és a személyeskedés a mércéje annak, hogy ki csinál valamit jól, akkor azt hiszem én vagyok a legjobb, mert nálam többet senki sem kapott az előbb említett két dologból az éheslói iskolát követő filozófusoktól az elmúlt öt évben, mióta játszom. 😃

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 04:10

Ez vitathatatlan. Csak éppen te a rosszat csinálod "jól". De nagy a csend a moszkvai román támadásról.

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 04:51

És honnan tudod, hogy te nem a rosszat csinálod jól? 😃 Ki dönti el, hogy mi a jó és a rossz? Te?

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 05:06

Ha jól csinálnád biztos lenne válaszod a moszkvás kérdésemre is...

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing hari ke 2,190, 05:06

Nem jól, jót.

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 05:09

mit válaszoljak a moszkvás kérdésedre? az oroszok felszabadították moszkvát, NE-t adtak be a románokra, akik kivédték volgát, majd most megtámadták moszkvát. Én is csak annyit tudok, amennyit mindenki meg tud keresni.

Istencsaszar
Istencsaszar hari ke 2,190, 05:11

de te sem válaszolsz a kérdésemre. Honnan tudod, hogy te csinálod a jót és én a rosszat? Ki dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz?

fsb1000
fsb1000 hari ke 2,190, 09:16

ICS, pontosan tudod, hogy mi lesz a következménye ha eRománia elfoglalja Moszkvát. Azért nem írsz róla, mert egy ilyen cikk automatikusan gerjesztené a Románok elleni ütés vágyat és tovább fokozná a román utálatot.

 
Pos komen anda

Apakah ini?

Anda sedang membaca artikel ditulis oleh warga eRepublik, permainan strategi multiplayer bedasarkan negara-negara benar. Cipta watak anda sendiri dan bantu negara anda mencapai kegemilangan ia sementara membentuk diri anda sebagai wira perang, penulis terkenal atau guru kewangan.