Latar Belakang on/off

Бх Медал и Поделба. ЗАВРШЕНО!END!

255 Hari ke 1,915, 23:17 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Здраво на сите вчера го земав 5тиот мој БХ Медал но прв одкога влегов во
2ра дивизија,направив доста голем дмг и може да се каже дека ми е најдраг
освоен медал овој.По тој повод ке направам една мини поделба голдот што го добив половина од тој го

lebih lanjut »

Честитки Буце!

27 Hari ke 1,905, 06:19 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

И еве конечно долго очекуваниот момент за мене,промена на претседателот
на еМакедонија,но за мене незнам ова е како посебен ден на еРепублик.Буце е
новиот претседател на еМакедонија.Иако не контактирам мн мн со Буце сепак имам слушано мн добри ст

lebih lanjut »

На гости кај ШУРИТЕ!

36 Hari ke 1,904, 13:31 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Здраво еМакедонци и еМакедонки,после долго време
еве повторно да пишам некоја статија од шо ми е досадно не за друго.

По некои сајтови излезе дека ке се направи најмасовното гостување во Битола,секако тоа ке го направат Комитите,не сум сигурен ко

lebih lanjut »

Какви патриотишта има ..ехеееј

5 Hari ke 1,883, 11:27 Diterbitkan di Hungary Hungary Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Здраво драги еМакедонци и еМакедонки
Се решив да напишам една статија во врска со случувањата кои што се случуваа завчера,вчера,денес

Има многу востаниа па така би сакал да зборам за востанието во Абрузо,ЗИДОТ беше на 99% а 2 македонци се кољааат

lebih lanjut »

Macedonian Embassy in Hungary

18 Hari ke 1,881, 14:21 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Здраво Македонци,
Ова е првата моја статија т.е само што го отворив весникот.Млад граганин сум т.е играм 30-35 дена.Статијава ја пишувам со мала помош од Valar Morghulis MKD Добро сега доста го тупам да преминеме на главното.Денес ја добив функцијат

lebih lanjut »