Latar Belakang on/off

Президентско - Бием се за да победим!

22 4 hari yang lalu Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis pertempuran Analisis pertempuranЗдравейте Лъвове,

Драги българи, днес е денят на храбростта, празник на великите дела и славната е-История. Днес ще бъде най-важният ни ден от последните ни няколко месеца. На прага сме за п … lebih lanjut »

Президентско - текуща ситуация.

32 Hari ke 3,193, 08:02 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikЗдравейте, Българи.

Последните няколко дни поемахме основната щета на Синдика и Адриатика. Изглежда, че гърците са се прибрали от отпуските си и щетата им се равнява на нашата и тази на Маке … lebih lanjut »

Извънредно Президентско

28 Hari ke 3,191, 05:38 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik


Здравейте, Българи,

Вече втори месец водим непрекъснати военни действия, за което се изисква огромна организация и финанси в така наречения "отпускарски" месец. Вече седмица държим Турция затр … lebih lanjut »

Първата Българска Империя - Встъпителна

43 Hari ke 3,183, 16:00 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublikЗдравейте, приятели!

Бих искал да благодаря на всички, които подкрепиха кандидатурата ми. Надявам се да успея да отговоря на очакванията ви и в края на мандата да не съжалявате за избора си. … lebih lanjut »

Финална - Vadisz

48 Hari ke 3,179, 21:00 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


Здравейте ерепубликанци,познати и приятели ,ето че дойде време да напиша финалната за моя мандат статия и няма да крия задоволството с което го правя ;)

На първо място искам да благодаря на всички вас които се раздадохте дlebih lanjut »