Latar Belakang on/off

Tentang koran saya

Buka halaman Wiki

Since Day 1,537

Aleanca

19 Hari ke 1,990, 10:15 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Pershendetje te gjithe lexuesve te OMG-Voice.Ne kete artikull do flasim per aleancen qe ben pjese Shqiperia.Koheve te fundit kemi pa qe Rumania edhe Kroacia u larguan nga aleanca dhe ndrruan aleanc PO CKA PRESIM NE ???
Siq duket qeveria shqiptare

lebih lanjut »

Palidhje

3 Hari ke 1,987, 14:14 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Kush e ka be at artikullin me hajgare pare 2 ditesh te me lajmron.
FLM

lebih lanjut »

Illyrians Elite

6 Hari ke 1,971, 13:24 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanNjesia Illyrians prej shume kohesh e mbyllur ne Shqiperi dhe e hapur se fundmi ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes,do te kthehen edhe ne memedhe per te ndihmuar sa me shume te mundet.

lebih lanjut »

Kohe te mira per shqiptaret

7 Hari ke 1,970, 10:23 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Pershendetje lojtare shqiptare ne kete artikull dua te tregoj punen e mrekullueshme qe te gjithe jemi duke ba.Per tre dit kemi marr territoret tona eshte nje arrtije e madhe per ne.Harta momentale e Shqiperise
[img]http://img825.imageshack.us/[/img]

lebih lanjut »

The Battle Of SouthEastern Albania

10 Hari ke 1,968, 08:51 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


We wanna thank everyone that did their best to help us take SE back.
So I am gonna show you for each divison the most dmg.


D1

Most dmg done by:[ … lebih lanjut »