Latar Belakang on/off

Срамота ја упропастивте државава

7 Hari ke 2,197, 17:28 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

На сите душмани и предавници да им го начукам ја сум стар играч од самиот почеток на играва но прекинав ради обврски јас кога играв сите ние се сложувавме си помагавме а сега гледам све македонциве мегу себе искарани цела држава отиде како овде така

lebih lanjut »

PODELBA NA Q7 TENKOVI!!!!

395 Hari ke 1,903, 13:28 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Bisnis finansial Bisnis finansial

PODELBA NA 10 Q7 TENKOVI SE SO TREBA E:


1.VOTE
2.SUB
3.SHOUT
4.PISETE VO KOMENTAR KOJ VOTE I SUB


ПОДЕЛБА НА 10 КУ7 ТЕНКОВИ

1.ВОТЕ
2.СУБ
3.ШАУТ

lebih lanjut »

Сите сте вие пички

6 Hari ke 1,425, 11:25 Diterbitkan di Serbia Serbia Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Добив бан на емкд чатот само затоа што сум зел српско државланство мислам дека добив не коректен бан и ве молам да биде тоа исправемо не бидите пи4кии

lebih lanjut »

Дон Тас го доби и вториот мандат

10 Hari ke 1,415, 12:07 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Вчера напишав статија за предавствата на дон тас но денеска гледам добил нов прецедателски мандат тоа значи дека народот многу му верува но ќе дојдат на виделина неговите зло дела и предавства Доле дон тас!!!! доле влада

lebih lanjut »

Претседателот Don Tas предавник

134 Hari ke 1,414, 14:07 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Од сигурни извори ви тврдам дека нашиот претседатен Don Tas е голем предавник соработува со грците ви кажувам за наше добро да не ги слушаме неговите наредби бидејќи грција ќе ја поврати територијате Македонија Вечна!!!!

lebih lanjut »