Latar Belakang on/off

Tentang koran saya

Buka halaman Wiki

It makes you fly!

RCI - Utdelning, lån o profit!

6 Hari ke 2,071, 19:06 Diterbitkan di Sweden Sweden Bisnis finansial Bisnis finansialTjenare! Som ni märkt så har intervallen mellan utdelning i RCI blivit lite längre vilket handlar om tidsbrist från min sida. Men nu är jag klar och denna utdelning är 44,139 guld (9490 CC).

Det … lebih lanjut »

ID - För ett starkt Sverige!

24 Hari ke 2,012, 18:01 Diterbitkan di Sweden Sweden Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Idag så kommer ett val att hållas, ett kongressval. För första gången på ett bra tag så får Sverige en kongress så nu är det dags för oss att vakna och enas. Ni sitter säkert hemma och funderar på vart er röst kan läggas. Jag kan stolt säga att det

lebih lanjut »

RCI - Erbjuder kapital till bästa priset!

4 Hari ke 2,008, 16:18 Diterbitkan di Sweden Sweden Bisnis finansial Bisnis finansialTjenare! Tänkte komma med ett erbjudande såhär i förbifarten. RCI har ca 40 000 CC och en hög med guld som sitter och dammar så tänkte att det skulle vara smart att låna ut lite pengar till behövande. … lebih lanjut »

Resource Corporation, Inc - utdelning och nyheter

16 Hari ke 1,998, 20:51 Diterbitkan di Sweden Sweden Bisnis finansial Bisnis finansialTjenare! Nu har jag suttit uppe hela natten för att mata in alla siffror och dela ut alla pengar din de ärade aktieägarna i RCI. Jag är trött men ska se till att ge er en rapport om läget och … lebih lanjut »

Eagle news - Fish yeah

16 Hari ke 1,994, 16:41 Diterbitkan di Sweden Sweden Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Hejsan allihopa! Jag har två saker att häva ur mig såhär lite mitt i natten så jag rullar på. För det första så försökte jag bli vald till kung av alla nissar på .se men det gick väl sådär..

1. Ja, C.Nilsson ska blir Sveriges kung på obestämd tid!

lebih lanjut »