Latar Belakang on/off

Red Fury II Division - recruiting members!

30 Hari ke 2,976, 12:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Greetings fellow soldiers!

I assume you are already familiar with the Military Unit Red Fury II Division.

It was created 80 days ago, and since then it’s become one of the most talked-about and most respectable Military Units lebih lanjut »

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

85 Hari ke 2,905, 09:39 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

lebih lanjut »

New Elite MU - Red Fury II Division

106 Hari ke 2,896, 11:44 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are lebih lanjut »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 Hari ke 2,848, 12:24 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis pertempuran Analisis pertempuran

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

lebih lanjut »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 Hari ke 2,843, 09:45 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

lebih lanjut »