Latar Belakang on/off

[Day 2014] O scurta analiza a situatiei diplomatice a eRomaniei

106 Hari ke 2,014, 10:29 Diterbitkan di Romania Romania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politikObserv in ultima vreme o incercare disperata a guvernelor din ultima vreme de a accede la alianta TWO, in ciuda flegmelor si a suturilor in fund pe care si le iau de la o parte insemnata a membrilor lor.
lebih lanjut »

O crima necesara 2 ?

26 Hari ke 1,990, 11:22 Diterbitkan di Switzerland Switzerland Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

In urma cu aproximativ un an, presa romaneasca vuia despre devalizarea BNR-ului si articolul publicat de catre Hitman la vremea aceea despre “O crima necesara”.

In

lebih lanjut »

[Day 1944]News Around the World

31 Hari ke 1,944, 08:45 Diterbitkan di Romania Romania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburanRussia

Russians seem a little dissapointed about the declarations of neutrality they got from their old allies in their war against Poland. They don’t lebih lanjut »

Ipocrizia e la ea acasa

22 Hari ke 1,942, 04:59 Diterbitkan di Romania Romania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Tin minte cum nu cu mult timp in urma, si ma refer aici la o perioada ce nu depaseste cateva luni, existau tot felul de voci omniprezente prin presa care racneau cat se poate de tare ca EDEN-ul e mort si ca aliatii nu ne ajuta in luptele noastre.

lebih lanjut »

O scurta analiza geo-politica

61 Hari ke 1,937, 09:51 Diterbitkan di Romania Romania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Dupa cum probabil e la curent toata lumea, in urma cu cateva zile Polonia a inaintat legea de NE asupra Rusiei pentru a-si croi drum catre China. Ceea ce probabil putini dintre voi stiu, este ca in urma cu o luna Polonia spera sa nu fie nevoie sa

lebih lanjut »