Latar Belakang on/off

Раздаване на оръжие! За битката с Гърците! (ПРЕКРАТЕНА!)

360 Hari ke 1,825, 22:22 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

НЯМА НИКОЙ ОТЗОВАЛ СЕ НА МОЛБАТА МИ ЗА СПОНСОР ДОКАТО МЕ Е НЯМАЛО ЗАТОВА И ПРЕКРАТЯВАМ КАМПАНИЯТА НО НЕ СЕ И ОТКАЗВАМ, СКОРО ЩЕ ПРЕДПРИЕМА ДРУГА ИНИЦИАТИВА В КОЯТО ОТНОВО ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ СУРОВИНИ ЗА ОГРОМЕН БРОЙ СРЕДСТВА. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАlebih lanjut »

Почерпка за рождения ми ден

57 Hari ke 1,782, 00:19 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Днес имам повод да черпя, имам рожден ден и по този повод реших да раздавам по 100 здраве на всеки вотнал за статията, абонирал се за вестника и поискал приятелство, оставяйте коментар под статията с номера на гласа и абонирането.

Раздаванет

lebih lanjut »

Благодарност на всички

0 Hari ke 1,780, 11:54 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Оказа се, че в труден момент има хора които могат да ти помогнат, благодаря на всички отзовали се на зова ми за помощ днес и са ми помогнали с каквото са могли, всяка троха и всеки залък признавам и благодаря на всички, приятел в нужда се познава, да

lebih lanjut »

Българска Национална Преса

6 Hari ke 1,777, 01:11 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

В статията искам да разкажа малко за себе си и вестника.

Първо "Здравейте на всички", казвам се Александър и съм на 19 години (след 5 дни 20). Занимавам се главно с уеб сайтове (дизайнер). Студент съм в Шуменски Университет 2- … lebih lanjut »

Първата ми статия.

1 Hari ke 1,777, 00:24 Diterbitkan di Bulgaria Bulgaria Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublikТова е моята първа статия във вестника, ще се радвам ако предизвикам интерес у вас със статиите които ще публикувам постоянно. … lebih lanjut »