Latar Belakang on/off

Prvo obraćanje javnosti

41 Hari ke 1,052, 07:09 Diterbitkan di Croatia CroatiaDragi sugrađani i prijatelji.

Za početak Vam se ispričavam što je prvi dan mandata prošao bez članka. Jučer je bila totalna ludnica (pravo vatreno krštenje) i jednostavno nisam stigao. Stigla su nam nova pravila vezana za MPP-ove i … lebih lanjut »

Deus ex machina - NE GLASAJTE U HRVATSKOJ

14 Hari ke 1,050, 07:28 Diterbitkan di Croatia Croatia

Ispričavam se što nisam ranije stigao objaviti ovaj članak, nisam nikako bio spreman na ovako nešto pa me RL danas malo sputava. Čim sam vidio što se dogodilo sam shoutao da se ne glasa više za mene.

Zbog intervencije s više razinelebih lanjut »

Kandidatura za Predsjednika eRH

71 Hari ke 1,048, 02:19 Diterbitkan di Croatia Croatia

Kao što sam naslov kaže odlučio sam se kandidirati za predsjednika eRepublike Hrvatske. Za početak par crta o meni u RL-u i u igri.
.


lebih lanjut »

60 Dana u Jednom Članku

24 Hari ke 801, 02:32 Diterbitkan di Croatia CroatiaProšlo je još 30 dana. Zvuči zbunjujuće, ali u biti nije ako se uzme u obzir da živim od jedne HW medalje do druge. Četvrta medalja je na polici u dnevnoj sobi. Dok sam je jučer stavljao na policu kraj ostale pogled mi je zastao na lebih lanjut »

Avatar vs. eRepublik

28 Hari ke 765, 11:38 Diterbitkan di Croatia CroatiaAvatar – riječ s kojom se susrećemo gotovo svaki dan mi koji koristimo internet i koja u virtualnom svijetu predstavlja nas – nešto poput slike na osobnoj iskaznici. Riječ koja potječe iz Hinduizma u kojem znači „utjelovljenje bož
lebih lanjut »