Háttérkép be/ki

Újság bemutatása

Wiki oldal megnyitása

G-Lan Newspaper

Help the weak player in D4

20 Nap 2,110, 11:59 Megjelenés helye: Albania Albania Kezdeti lépések Kezdeti lépések

English

I am the weak player in D4

I have 6,800.12 in 37 level

I need your Help

SHQIP

Me siguri e keni pare jom lojtari ma i dopt ne D4 e nashta edhe ne D3 ne eRepublik

I kom vetem 6,800.12több »

Win 50 food q2

42 Nap 2,092, 14:11 Megjelenés helye: Albania Albania Kezdeti lépések Kezdeti lépések

1. Like This Post by me Sabri Hakuli
2. Vote
3. Comment Your name on forum and number of article vote
4. Shout

több »

Forumi

7 Nap 2,092, 04:38 Megjelenés helye: Albania Albania Politikai viták és elemzések Politikai viták és elemzések

Siq eshte paralajmeruar se do te krijohej forumi i erepublik dhe kjo u be e mundur sod.Per te hyre te forumi kliko ketu

Qka sherben forumi?

Forumi eshte pjese e eRepublik ai sherben per kontaktimin

több »

Albania vs Belarusia

10 Nap 2,081, 11:16 Megjelenés helye: Albania Albania Hadügyi elemzések Hadügyi elemzések

több »

Second Military Units Turnament

4 Nap 2,072, 03:24 Megjelenés helye: Albania Albania Kezdeti lépések Kezdeti lépésekBasic Rules

- All the Military Units in the New World will be ranked based on the damage done by their members (both full members and recruits)
- Any type of … több »