Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Gazeta Zyrtare e ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE (A.K.SH) , dhe PARTY OF ETHNIC ALBANIA (PEA)

Kështu është kur ke punë me FËMIJË :::

21 Dan 1,821, 08:01 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

së pari URIME 100VJETORIN e pavarsisë së SHQIPëRIS ETNIKE, edhe pse sdua të ket përçarje mes SHQIPËTARËVE, por nuk kam çtë bëj:Një FMIJAQ 14 VJEÇAR në lojë me emrin DUBROVNIK1997 , më kërcnon mua me PRISHJE të AKONTIT, … čitaj više »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

8 Dan 1,820, 08:49 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku


AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-s

[img]http://img208.imageshack.us/[/img] … čitaj više »

Let's WRITE SOMETHING :

3 Dan 1,819, 13:26 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaO Shqypëtar , edhe më pak se 2 jav na ndajnë nga DITA e BEKUAR e Shqipëtarëve të atyre që e ndjejnë vetën Shqipëtar, andaj pa dallim NJËSITI ushtarak, Pa DALLIM čitaj više »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

16 Dan 1,816, 16:05 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku


Armata KOMBËTARE Shqipëtar [A.K.SH] : Rikthehet në trojet shqipëtare për ta treguar forcën e saj kundër armiqëve :


čitaj više »

50FOOD q7 free ::: everyone ! (EN/ALB)

120 Dan 1,813, 03:12 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Hi guys and GIRLS if you SUB my čitaj više »