Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

Dan 1,820, 08:49 Objavljeno u Albania Meksiko od eMcDreccY

AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-sHYMNI I AKSH-së

Nëpër borë e nëpër shi;
Nuk na ndal armik, stuhi;
Do luftojmë deri nëfitore;
Për Shqipërinë madhështore.

Jemi trima, luftëtarë;
Për liri jetën me dhanë;
Do luftojmë me barbarë;
AKSH-ën e kemi nëballë.

Nëpër borë e nëpër shi;
Për liri e për Shqipëri;
Vëq përpara do marshojmë;
Trojet tona ti bashkojmë.

Jemi trima, shqipe mali;
Prinë në ballë Adem Jashari;
Do të bëjmë luftë heroike;
Për Shqipërinë tonë Etnike.ARMATA KOMBËTARE SHQIPËTARE i fton të gjithë ata që e ndjenjë VETËN Shqipëtarë që të bashkohehen me këtë NJËSIT, njësit që është në rritjen e SIPËRM !
Nuk ju ftoj në AKSH, për shkak të ndihmave, por ju ftoj që TË JEMI TË BASHKUAR, dhe të kemi në jetë AKSH-n edhe në eREPUBLIKË !

Ushtarët :

NOFKA dhe KODET
Çdo ushtar i ri që antarsohet në AKSH do marr një nofkë të cilën do ja vëj KOMANDERI, nofka do jet e ndryshme nga EMRI në LOJË, apo RL,

NOFKËN e SHOKUT do e dijnë vetëm ANËTARËT e AKSH-së !

Për çdo gjë më tepër rreth kësaj do sqaroheni nqse hyni n' AKSH !BETIMI USHTARAK I AKSH-së :

"Unë, stërnipi i ilirëve dhe Kastriotëve, vazhdues i denjë i luftëtarëve dhe dëshmorëve të lavdishëm të kombit shqiptar për liri, unë luftëtar i AKSH- së, betohem se do të jem ushtar besnik i kombit tim dhe do të luftoj deri në fund të jetës sime për bashkimin e Shqipërisë.

Ndëshkimi më i rëndë i Zotit dhe i Kombit të më jepet në qoftë se e shkel këtë betim solemn.

Betohem! Betohem!

LINÇET e NEVOJSHËM :

RISI: Prezantimi i ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE

CHATI : CHAT-i i AKSH-së

BYROJA për KËSHILLa, SUGJERIME : BYROJA për SQARIME


RROFTË SHQIPËRIA ETNIKE,
VDEKJE TRADHËTARËVE !


 

Komentari

mikeli4free
mikeli4free Dan 1,820, 09:21

thumps up !!!

Erlindi
Erlindi Dan 1,820, 09:23

bravo

toniloco1
toniloco1 Dan 1,820, 09:26

voted

albaniaguard
albaniaguard Dan 1,820, 11:09

V

DraKuLlaa
DraKuLlaa Dan 1,821, 03:48

o7

thanks anyway
thanks anyway Dan 1,821, 04:36

voted

Losto
Losto Dan 1,821, 04:44

voted o7

Xaje Zagor
Xaje Zagor Dan 1,821, 05:28

V

SabatonBIH Dan 1,822, 08:02

Komentar izbrisan

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.