Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Kaupparatsu on Kauppaliiton lehti, jonka tehtävänä on levittää tietoa talouden tapahtumista sekä toimia puolueen tiedonvälittäjänä. Kauppaliiton pääteemoja ovat eSuomen ja eSuomalaisten omavaraisuus ja valtion sekä kansalaisten talouskasvun maksimointi.

[Mossad] Haku opsurinkiin käynnissä

1 Dan 2,015, 06:06 Objavljeno u Finland Finland Financijsko poslovanje Financijsko poslovanjeEdellisessä Mossad artikkelissa aloitettiin pelaajien rekrytointi … čitaj više »

[KL] Ehdokkaamme eduskuntavaaleissa

5 Dan 2,012, 23:11 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeKauppaliitto tarjoaa oman vaihtoehtonsa eduskuntavaaleissa. Ehdokkaamme ovat päteviä ja aktiivisia henkilöitä, jotka pystyvät järkeviin päätöksiin eSuomen parhaaksi. Ehdokaslista on sekoitus … čitaj više »

[Mossad] Viime aikana tapahtunutta ja uusi alajaosto - opsurinki

41 Dan 2,011, 12:01 Objavljeno u Finland Finland Analiza ratovanja Analiza ratovanjaMossad – Suomen paras palkka-armeija jatkaa seikkailujaan. Tämä kuukausi on ollut vaikea. Suhdanteet ovat olleet epäsuotuisat ja ennen tätä viikkoa koko kuukautena oli toteutettu vain muutama … čitaj više »

[KL] Puolue kiittää Aaltoliikettä // Kauppaliiton vaihtoehto sai kannatusta

18 Dan 1,994, 12:04 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizePresidentinvaalit on taputeltu ja WP Attak vei voiton tuttuun tyyliin. Kansan enemmistö haluaa diktaattorin jatkavan … čitaj više »

[KL] Aaltoliike Kauppaliiton ehdokas presidentinvaaleissa

12 Dan 1,986, 12:29 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeKauppaliitossa on käyty kiivasta keskustelua useamman päivän ajan presidentivaaleista, ja iloksemma voimme todeta, että tiukalla hetkellä čitaj više »