Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Kaupparatsu on Kauppaliiton lehti, jonka tehtävänä on levittää tietoa talouden tapahtumista sekä toimia puolueen tiedonvälittäjänä. Kauppaliiton pääteemoja ovat eSuomen ja eSuomalaisten omavaraisuus ja valtion sekä kansalaisten talouskasvun maksimointi.

[Kauppaliitto] Ehdokasasettelu täydessä käynnissä!

4 Dan 2,193, 09:56 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeKauppaliiton ehdokasasettelu on kiivaasti jo käynnissä. Vaikka Suomi on mutkikkaassa tilanteessa sotilaallisesti, johtoryhmä luottaa Suomen hallitukseen ja Asgardiin, ja uskoo, että vaalit … čitaj više »

Kauppaliiton johtoryhmä esittelyssä

11 Dan 2,191, 08:37 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeKauppaliiton johtoon valittiin hiljattain Ruben Lagus ja samalla myös … čitaj više »

[Kauppaliitto] EK-vaalit

11 Dan 2,103, 06:04 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Kokenut ja kaiken nähnyt sotilas hakee paluuta čitaj više »

Mossad paneelikeskustelu - sinustako panelisti?

10 Dan 2,069, 23:23 Objavljeno u Finland Finland Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Mossad on suomalainen palkkasoturitoimintaa harjoittava sotilasyksikkö, joka on perustettu vuoden alkupuolella. Koko tämän ajan on Mossad … čitaj više »

[Mossad] Kesäinen tervehdys - kaikki mukaan tehtäviä suorittamaan!

91 Dan 2,059, 11:54 Objavljeno u Finland Finland Analiza ratovanja Analiza ratovanjaMossad on eSuomen paras ja ainoa ammattimainen palkka-armeija. Olemme toimineet jo yli puolen čitaj više »