Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

to Spam or not to Spam.. that is the question 😛

Време е за обединување!

57 Dan 2,013, 05:46 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Да не ве збуни насловот нема да пишувам за Македонската армија бидејќи во тој поглед веќе се обединивме и тоа ме радува многу. Во оваа статија ќе ја информирам пошироката јавност за едно ново обединување помеѓу членовите на Републиканската Партија и

čitaj više »

Републиканец за Републиканска Партија!

5 Dan 2,002, 12:44 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeДраги Републиканци и Републиканки,
после неколку месечен двоклик и наблудувајќи како партијата стагнира или оди во надолна линија дел поради самата игра и активноста на играчите так … čitaj više »

Е баш за да се знае!

128 Dan 1,813, 09:23 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Завршија претседателски избори и се јави и првиот плачко..
Дечково имал амбиции да стане претседател на еМакедонија иако без некој конкретен и асален тим да понуди сакаше да побед … čitaj više »

Републиканска Акција - Реактивација

23 Dan 1,798, 10:47 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaДобро вечер еМакедонија.

Републиканската Партија повторно почнува со акцијата за поделба на храна на ебебињата, послабите играчи, цивилите.
[url=http://www.erepublik.com/en/čitaj više »

Гласајте со Да за импич!

72 Dan 1,739, 00:39 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Добар ден еМакедонци и еМакедонки

Поради многу работи оваа влада го заслужува импичот па незнам од каде да почнам..

Нека биде од најактуелните случување односно случајот позн … čitaj više »