Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

I please all of you to subscribe my newspaper and write me PM with the link of your newspaper and i will do the same for you.

1 слика милион збора!

20 Dan 1,861, 14:56 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Добра вечер македонци!

После 203 дена или повеќе од половина година, како неам објавено ниту една статија од овој мој стар и напатен весник ... време е за една слика која вечерва ме насмеа до солзи, па сакав да ја споделам со сите Вас.

[img][/img]

čitaj više »

Собир на Демони во Виница [A V R]

55 Dan 1,658, 14:54 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво почитувани!

Помина подолго време, повторно, откако последен пат пишував а тоа беше по повод огнометот од страна на Демони 🙂 Последен пат кога пишав и Струмјанин сеуште играше 😕 (да се надеваме дека ќе се врати повторно!)

Да не … čitaj više »

DemonS Firework!!!

181 Dan 1,591, 12:15 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Почитувани читатели,

На ден 1590 (по еРепублик секако) се случи она што никој не очекуваше!

На собирот по повод 1 година истите дечки од сликата до … čitaj više »

100 дена

14 Dan 1,588, 09:49 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Почитувани читатели,

Поминаа 100 дена како последен пат објавив статија, последниот повод беше мојот прв еРоденден. После 100 дена од него многу работ … čitaj više »

ПРВ еРОДЕНДЕН - АВРАМОВСКИ

42 Dan 1,489, 09:57 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПочитувани читатели!

еДен 1124 - 18 Декември 2010 - нов почеток
На овој ден пред точно 1 година, решив по вторпат да влезам на čitaj više »