10 Dan 539, 08:18 Objavljeno u Finland Finland

Kesper on Artikkelissaan väittänyt että Sininen Puolue on kuollut ja kuopattu. Hän on päättänyt tehdä Sinisen … čitaj više »

Sininen Joukkue murskasi Hupiveikot!

4 Dan 523, 09:39 Objavljeno u Finland Finland

Sininen Joukkue 2 - 0 Hupiveikot

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle molempien joukkueiden tarkalla puolustuspelillä ja ensimmäisessä erässä ei nähty paljon tilanteita. Ensimmäisen erän jälkeen maalit olivatkin 0-0 ja katsojat alkoivat lyödä vetoa 0-

čitaj više »

Anna äänesi Suomelle!

16 Dan 521, 06:55 Objavljeno u Finland Finland

Tervehdys eSuomen kansa

Viimeinen päivä ilmoittautua ehdokkaksi eduskuntavaaleissa on ohi ja Unkarilaisia ei ole näkynyt. Unkarilaisten vallankaappausuhka on nyt poistunut, mutta Suomea kottelee jo toinen uhka. Tämä uhka löytyy kotoamme. Monet … čitaj više »

Sinisen Puolueen puoluekokous tänään klo 22.30

0 Dan 494, 04:21 Objavljeno u Finland Finland

Sininen Puolue kokoontuu jälleen kerran IRC-kannulle #Sininen.Puolue @Quakenet la 28.3 klo 22:30 muista saapua paikalle!

Vaalivoitto!

4 Dan 492, 13:55 Objavljeno u Finland Finland

Kaikki muut puolueet ovatkin jo julistautuneet vaalivoittajaksi, ja nyt on meidänkin vuoro. Sininen Puolue on voittanut vaalit ja kasvattanut edustajien määrän jo viiteentoista prosenttiin.