Ambijent uključi/isključi

[EK] Keskustelu puhemiehen erottamisesta

22 Dan 3,135, 09:12 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeNyt kun puhemiesjärjestelmää päätettiin jatkaa ja nyt kun näyttää siltä että nykyinen puhemies jatkaa villien sääntötulkintojen tekemistä diktatuurinsa syventämiseksi,
čitaj više »

Suurpuoluedementikot sabotoimassa tulevaisuuttamme

32 Dan 2,697, 11:38 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeViimeaikoina eräästä puolueesta, Wanhoista Parroista, on tullut erittäin kovaa ja täysin perätöntä kritiikkiä johtamaani puoluetta kohtaan. On väitetty että puolueeni on täynnä pahoja spurdoilijoita, … čitaj više »

[Unioni] Äänestäkää Unionia!

3 Dan 2,682, 05:28 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeNiiT: PJ … čitaj više »

[Unioni] Fasismin paluu

14 Dan 2,675, 11:58 Objavljeno u Finland Finland Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeKuten kaikki on varmasti huomannut voitin unionin vaalit ylivoimaisesti ja PTO aika on nyt lopullisesti ohi. Ensimmäisenä tekonaan PJ tuplasi puolueen … čitaj više »

Sodanjohto - missä pelaa?

11 Dan 2,509, 15:23 Objavljeno u Finland Finland Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Suomi on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ottamassa turpaan kaikilla rintamilla. Taistelukäsky on jo ajat sitten kadonnut ja hallitus ei kykene tai halua ottaa vastuuta tässä sodassa. Olisin jo laittanut impeachin tulille, mutta edellisestä on

čitaj više »