Fond on/off

Nuk ia vlen!

40 2,086 jour, 09:44 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Të dashur bashkombasë, ky është artikulli , mesazhi, fjala ime , e fundit që po ndegjoni nga ana ime.
Nuk do e zgjas shumë, por do themë dy ose tre fjali. Arsyet e mia janë të thjeshta, ketij komuniteti i kam dhenë shumë nga koha ime, dhe realisht

en savoir plus »

Kemi një ekip, me besim, dhe gati për punë.

17 2,080 jour, 16:37 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesTë dashur bashkombasë,

Fillimisht, dua të uroj të gjithë shqiptaret pa dallim për të arituren e madhe të komunitetit tonë, futjen e njesisë kombëtare shteterore në top 50 , e cila nuk do të mund të … en savoir plus »

Message for Belarus

78 2,078 jour, 12:40 Published in Albania Albania Affaires et finance Affaires et finance

Belarus after Air strike
[img]http://img189.imageshack.us/img189/1706/[/img] … en savoir plus »

Bashkë për garën.

40 2,072 jour, 09:47 Published in Albania Albania Analyse de guerre Analyse de guerreTë dashur eShqiptar, mendoj se të gjithë duhet të bashkohemi pranë një njësie USHTARAKE SHTETERORE e cila duhet të quhet TEAM ALBANIA e pranë të cilës do të bashkohemi të gjithë pa dallim njesie e … en savoir plus »

Përformanca e dobët e FPZH-Edukimit.

37 2,070 jour, 05:41 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesKy është raporti i fundit i FPZH-së , që tregon për performancen e ketij fondi dhe edukimin e të rinjëve. Raporti po e … en savoir plus »