Fond on/off

До кај стигнавме со плативе бе?!

2 1,851 jour, 05:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Што се случи со плативе наши бе?!
Од кај до кај стасавме!
12 МКД најногу за плата?!
Срамота!
Кај се платите од 35МКД?

http://prntscr.com/m5ntc

Еве од мене една плата 35 МКД па кој ке биде среќникот..

http://prntscr.com/m5nw7

Дај по
en savoir plus »

Свежи анимации ајмо! :)

0 1,826 jour, 06:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


Кога ке се засрамам од некоја изгубена борба

Кога мислиш дека ке
en savoir plus »

Кандидатура за претседател

0 1,824 jour, 15:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

............................................Кандидатура за претседател.....................................

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Subskribe
Ако в

en savoir plus »

Повторно анимации :D

1 1,821 jour, 13:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Повторно неколку анимации.
Суб/Воте ако ве насмеаа. 😃

Што ми се иди да направам кога некој зборува дека е добро да изгубиме од Албанија.

Кога ке ме фатат како зборувам дека е
en savoir plus »

Поделба на q1 q2 храна Голд Мкд[Завршена]

57 1,821 jour, 09:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Мала поделба.. Трае само 24часа(Може и порано зависи како ке ми дојде со продуктиве)
Во оваа поделба ке доделам храна q1 i q2.
q1 храната ке се доделува по 30
q2 храната по 50
Голдс 3
Значи голдс ке се дели на 3 играчи мора да бидат под 25лвл
en savoir plus »