Fond on/off

RadioMK

24 1,898 jour, 12:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Поздрав до сите Македонци.

Ве покануваме во сабота во 17:30ч да го следите нашето радио http://tinyurl.com/ceknczw Ќе се одржи емисија на тема еРепублик.

Гости:
-Martinb2
-kocoskimkd
-SaveAss
-God Of War 98
-Јас
-Mr.Santino
Но се чекаат

en savoir plus »