Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Since Day 1,537

Aleanca

19 1,990 jour, 10:15 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Pershendetje te gjithe lexuesve te OMG-Voice.Ne kete artikull do flasim per aleancen qe ben pjese Shqiperia.Koheve te fundit kemi pa qe Rumania edhe Kroacia u larguan nga aleanca dhe ndrruan aleanc PO CKA PRESIM NE ???
Siq duket qeveria shqiptare

en savoir plus »

Palidhje

3 1,987 jour, 14:14 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Kush e ka be at artikullin me hajgare pare 2 ditesh te me lajmron.
FLM

en savoir plus »

Illyrians Elite

6 1,971 jour, 13:24 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementNjesia Illyrians prej shume kohesh e mbyllur ne Shqiperi dhe e hapur se fundmi ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes,do te kthehen edhe ne memedhe per te ndihmuar sa me shume te mundet.

en savoir plus »

Kohe te mira per shqiptaret

7 1,970 jour, 10:23 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Pershendetje lojtare shqiptare ne kete artikull dua te tregoj punen e mrekullueshme qe te gjithe jemi duke ba.Per tre dit kemi marr territoret tona eshte nje arrtije e madhe per ne.Harta momentale e Shqiperise
[img]http://img825.imageshack.us/[/img]

en savoir plus »

The Battle Of SouthEastern Albania

10 1,968 jour, 08:51 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


We wanna thank everyone that did their best to help us take SE back.
So I am gonna show you for each divison the most dmg.


D1

Most dmg done by:[ … en savoir plus »