Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Top news!

Од МАКЕДОНЕЦ за МАКЕДОНЕЦ! (поделба и доказ за пратено )

130 1,906 jour, 02:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Поздрав пријатели!

музичка подлога

ПОДЕЛБАТА ТРАЕ И СЕКОЈ ИГРАЧ СО МК ДРЖАВЈАНСТВО И КОЈ Е ДО 32-РИ ЛЕВЕЛ ДОБИВА ПО 100Љ5 ХРАНА И 10Љ7 ТЕНКОВИ

Пред се сакам да им се заблагодарам н

en savoir plus »

Од МАКЕДОНЕЦ за МАКЕДОНЕЦ!

56 1,903 jour, 06:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Поздрав пријатели!

Музичка подлога- http://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I

Цело време се мислам како да помогнам на сите што им треба помош,поточно на оние кои ние треба да се потпреме за во иднина да ја водат оваа држава...
Станува збор з

en savoir plus »

Поделени над 1000 q7 тенкови! [Mr.Santino]

22 1,900 jour, 16:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Поздрав Македонци!

Да не должам многу,статијава е да докажам дека поделив над 1000q7 тенкови на сите што коментирава на Mr Banker статијата од пред 2 дена...
тенковите се од Mr Banker.
статијата како и оваа немава никаква намера о

en savoir plus »

Дел од мене умре, кога замина таа!

65 1,800 jour, 14:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Го знаете ли она чувство што го имате, кога некој ќе си замине?

Се чувствувате болно кога помислувате дека ова може да биде крајот на вашата љубов.

Последната расправија што ја имав со мојата непреболена љубов, беше крај за нас. Никогаш нема да

en savoir plus »

МОЛАМ ЗА ВНИМАНИЕ!

5 1,787 jour, 12:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Почитувани другари и другарки,ја пишувам статијава со цел да помогнам на МКД,на новите играчи,единицата,прјателите и на самиот себе...

Статијава е направена да привлече бнимание кај повлијателните луѓе на играва и на сите оние кои сакаат да остава

en savoir plus »