Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFa Македонија] Договор за соработка и Моментални случувања

22 2,677 jour, 14:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДобар ден Македонци!

Во оваа статија би сакал да ве информирам за склучен договор за соработка со нашите сојузници: Бугарија , Индонезија и Чиле

Договорот служи за помагање и соработка меѓу земјите в … en savoir plus »

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 2,609 jour, 06:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … en savoir plus »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 2,604 jour, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Info World! [MK/EN]

91 2,594 jour, 12:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesScroll down for English version!

Поздрав Македонци!

Пред се дозволете ми да ви честитам вам, на Претседат … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays!

135 2,513 jour, 07:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
Greetings eWorld!!


First of all, it is a pleasure to present to you the new look of this newspaper, I hope you like … en savoir plus »