Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Ситуација во еСветот- Part 2

18 3,025 jour, 12:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Добро вечер еМакедонијо

Се надевам Март ќе ви доенесе успех на сите полиња.


1.Македонија


Што се однесува на Ерепублик, месецов помина … en savoir plus »

[МНР Македонија] Ситуација во Македонија и еСветот.

28 3,011 jour, 08:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоздрав еМакедонијо.

Здраво на сите. После некое време се обраќаме од Министерството за Надворешни работи.

1. МакедонијаПосле војната … en savoir plus »

[МНР Македонија] Моментална Ситуација

20 2,977 jour, 13:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Здраво еМакедонијо,

Напишав во претходната статија дека во брзо време ќе напишам уште една па мислам дека сега е најсоодветното време да ја напишам и оваа статија.
Пред се сакам на сите да ви се заблагодарам за трпението и послушноста окол … en savoir plus »

[МНР Македонија] Индиски договор

40 2,973 jour, 07:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Здраво Македонијо,

Прво сакам на сите да ви ги честитам новогодишните и божиќните празници!
Вчера беше одржан состанок помеѓу државите: Македонија, Индија, Србија и Бугарија на тема: До … en savoir plus »

[МНР Македонија] Ладна Војна

62 2,911 jour, 10:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


Добра вечер Македонски народе,

Дозволете ми да преминам на главното веднаш, нема потреба од предговор.. Како што знаете пред 2 дена заврши траењето на нашиот Пакт за Ненапаѓање со Грцијаen savoir plus »