Fond on/off

Донирање !!! донациа

42 2,134 jour, 06:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Ке делам леб .Бидејки знам дека е голема криза
ајде сите сто сакате да добиете ВОТЕ + СУБ

en savoir plus »

Поскапување до бесвест

2 2,133 jour, 12:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Лебот се поскапи од 20 на 22/23 а сега е 25 мкд со овие плати само за леб не моземе.

Исто таке е поскапено и орузјето а платите се сеусте мали
Дај да направиме несто да дојде се во ред во дрзавава +Криза имаааа

Мој предлок пополека да се згол

en savoir plus »

Виц за виц еСмешки

0 2,130 jour, 15:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Вицови !!!

ИГРАЊЕ
Доаѓа Црногорец до девојка во дискотека и ја прашува:
- Ти се игра ли?
- ДА!
- Епа ајде стани, оди играј, јас да седнам малку!

ОМАЛОВАЖУВАЊЕ
Трпана му вика на Трпе:
- Трпе, мислам дека едното дете
en savoir plus »

еИзмамници во еМакедонија

1 2,130 jour, 05:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

еИзмамници во еМакедонија пазете се од вакви http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/8019042 и не верувајте на никој !!!

http://prntscr.com/1s6rg2

воте+суб

en savoir plus »

1 Gold за 29 денари

10 1,820 jour, 09:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Ова е прва статија од нов, но сепак стар играч. Како што гледате акаунтов е нов т.е од завчера (ќе пишев одма статија ама немав време, па затоа сега со мало задоцнување). eRepublik првпат ја играв пред околу две години. Тогаш имаше бран од бебиња и з

en savoir plus »