Fond on/off

SilverShields врши регрутација!

21 1,826 jour, 16:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Најстарата паравоена организација во Македонија, Silver Shields, врши регрутација на нови членови!
Нови членови можат да бидат сите без разлика во која дивизија се и колку сила имаат!

Условите се:
- да бидат редовни на чат
- да работат в

en savoir plus »