Fond on/off

Нова Поделба!

33 1,906 jour, 11:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Епа решив да да направам една поделба по повод (НЕМА ПОВОД)


Епа за само 5 Q7 тенка и 20 Q7 храна ве дели:

1. Vote на статијава

2. Subscribe на весников

3. Shout на статијава

4. Во коментар напишете број на Vote и Subscribe

Не пиш

en savoir plus »

Поделба!!!

153 1,899 jour, 11:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Решив и јас да си креирам свој весник!
Па му го дадов името "Just for funn" .
Па прво да викашам состо го создадов весников:1. За да го добијам ММ медалот.
2. За да ја видам новата мапа па затоа ми требаат 1000 субови!


Па за да ги до

en savoir plus »