Fond on/off

[SRG] Sabotör identifierad!

8 3,287 jour, 09:32 Published in Sweden Sweden Analyse de guerre Analyse de guerreJag vill börja denna artikel med att tacka för donationerna till tidigare artiklar. Tack vare er så har 625 SEK idag satts in hos SRG och kommer användas till COs i framtida strider! Såklart så kommer … en savoir plus »

[Pro Meliori Futura] Nystart

6 3,286 jour, 11:21 Published in Sweden Sweden Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


PMF för en bättre framtid – Din framtid

Återupplivningen av Pilsnerdemokraterna är nu i gång. Partiet kommer hädanefter gå under namnet Pro Meliori Futura, PMF. PMFs huvudfokus kommer ligga på att … en savoir plus »

[Pilsnerdemokraterna] Partiet för din framtid

6 3,284 jour, 14:25 Published in Sweden Sweden Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesJag skulle vilja börja denna artikel med att tacka mina partikamrater i Pilsnerdemokraterna för de har gett mig förtroendet att leda vårt parti. Tyvärr så tar jag över ett parti som inte ens har en sä … en savoir plus »

[SRG] Statusuppdatering (DEL 2)

19 3,283 jour, 16:22 Published in Sweden Sweden Analyse de guerre Analyse de guerreDet har nu gått mer än 24 timmar sedan fientlig makt genomförde ett välplanerat sabotage mot viktigt svensk infrastruktur. Även om regeringen till en början var högst ovillig att över huvud taget göra … en savoir plus »

[SRG] Sabotage (DEL 1)

19 3,282 jour, 13:28 Published in Sweden Sweden Analyse de guerre Analyse de guerre


Under allt för lång tid har den svenska stridsstyrkan urholkats. Politikerna i vårt avlånga land vill inte se verkligheten för vad den är och våra fiender har nu utnyttjat detta faktum! Tidigare under … en savoir plus »