Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Interjúkra szakosodott lap, amelyben más műfajok is megjelennek. A nekrológok rendszeres sorozatban jelennek meg.

Román NE-t

3 2,555 jour, 10:01 Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Ismerjük jól az IRL történelmünket. Árpád és a hét vezér bejött Magyarország területére, aztán a pofátlan románok meg egyéb szláv népek bejöttek, hogy elvegyék a földjeinket, aztán az első világháborút követő békében elvették az ország 2/3-át és a né

en savoir plus »

Interjú Nintsen-nel aki szerelmes

67 2,552 jour, 09:37 Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Eddigi erepes pályafutásom során csupán egy személynél volt szerencsém interjút készíteni egy szerelmes emberrel, aki az erepen érzi megtalálni élete párját, Marginaldefeat volt, de aztán nem lett sikeres vége.
Ezúttal tudomásomra jutott,
en savoir plus »

Status Quo

7 2,551 jour, 05:02 Published in Hungary Hungary Analyse de guerre Analyse de guerre

Az Asteria a megalakulása után kivívta, hogy a legerősebb szövetségnek számít, a Sirius és az Aurora jóval gyengébbek, ezáltal a Sirius és az Aurora kénytelen voltak összefogni, hogy valamelyest ellensúlyozzák az Asteria nyomasztó erőfölényét. en savoir plus »

Interjú sybillak-kal, aki impicsre kéri a kongresszust

10 2,551 jour, 02:26 Published in Hungary Hungary Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

A susususk kormány drasztikus külpolitikai változásokat tervez az ország számára, amire sybillak írt egy cikket, amiben a kongresszus tagjait az elnök megbuktatására szólítja fel.
A két cikk, ami alapján az interjú készült:
http://www.
en savoir plus »

Lapszemle

16 2,546 jour, 01:14 Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementWhy hate i the romanians? They are monsters!
Bosko Balaban, egy eddig nem túl ismert (ukrán, bolgár párti) játékos a béna angoljával megírt cikke, ami bebizonyítja, hogy a romá … en savoir plus »