Fond on/off

[Диктатор еСрбије] Октобарска диктатура

153 3,234 jour, 04:51 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques



Поштовани грађани , обраћам вам се са идејом да вас укратко упутим у тренутна збивања у вашој диктаторској влади као и кратак резиме деловања из претходног месеца.

Овог јутра дана 3123. е … en savoir plus »

[Диктатор еСрбије] Успешна одбрана земље

90 3,230 jour, 14:10 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques



Поштовани грађани

Сведоци смо великих победа које смо остварили у протеклих неколико дана. Успели смо да зауставимо и оборимо 5 од 7 ваздушних напада, 3 ваздушна напада на Македонију од … en savoir plus »

[Диктатор еСрбије] Одбрана савезника + едит

86 3,227 jour, 09:41 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques



Поштовани грађани,

Због ситуације која је задесила Македонију и Бугарску, враћањем Грка у игру одлучили смо да покренемо напад на Грчку док ће Румунија кренути на Турску. Не можемо да доз … en savoir plus »

[Диктатор еСрбије]Обраћање

88 3,216 jour, 01:22 Published in Serbia Serbia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement



Поштовани грађани,

Дана 08.09.2016 Војни Савет донео је одлуку о враћању новца јединици Ратници који је ресетовањем оргова украден од стране појединаца који су државу представљали.

Вој … en savoir plus »

[Диктатор еСрбије] Уводно обраћање

66 3,204 jour, 10:09 Published in Serbia Serbia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement



Поштовани суграђани и суграђанке,

Ово је мој први мандат, прва диктатура и прво ангажовање у вођењу државе. Већина ме познаје као војника који је увек ту када је потребна помоћ држави или … en savoir plus »