Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

News of great Dictator!

Analiza svetovnih dogodkov: Iran

27 2,696 jour, 04:57 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementVem, da to ne spada v igro ampak mislim, da to ne more škodovati, če popestrim naš mrtev medijski prostor. Večina, ki me pozna dobro v real life vedo, en savoir plus »

Dogodki po svetu vol.55

24 2,693 jour, 03:43 Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerreTurška polomija

Pred dnevi se je končal kratek pohod Slovenije na Turčijo, ki je sodelovala v skupni neuspešni in slabo organizirani kampaniji. … en savoir plus »

Dogodki po svetu vol.54

13 2,679 jour, 09:05 Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerreZadnje čase je v eRepublik dokaj dolgčas saj primanjkuje resnih bitk. Razlogov za to je veliko, od tega, da admini uničujejo igro in skupnosti umirajo, do … en savoir plus »

Vojaški udar

35 2,655 jour, 23:31 Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesV prejšnjem članku sem predstavil nove spremembe v igri, to sta vojaški udar ali diktatura in revolucija. V tem članku se bom osredotočil na to kako bodo … en savoir plus »

Nove spremembe: Diktatura in Revolucija

50 2,653 jour, 08:36 Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesNekateri ste že opazili, da so admini naznanili novo spremembo v igri, ki bo začela veljati jutri. Greš se za Diktaturo in za Revolucijo.

en savoir plus »