Fond on/off

Greece checking his mail

35 2,173 jour, 07:43 Published in Indonesia Indonesia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

PRCen savoir plus »

Македонски ПТО во Белгија

38 2,061 jour, 02:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Здраво,Македонци!

Денес би сакал да разговараме за еден голем срам за македонската нација на играва.
Вие може знаете а и не знаете за една група играчи од повеќе земји кои се обидуваат да направат ПТО на Белгија,членка на CoT.

До … en savoir plus »

Мислите на еден ненаспан играч [ПАРТ ОНЕ]

37 1,979 jour, 01:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво,јас сум Филип Јовановски,нов директор на Coca Cola...или како беше??

Нема везе,идеме даље.Во овие мои непроспани ноќи проблематични,јас наоѓам тн. "инспирација" за пишување на статија.

Сабајлечки,ненаспан,со кафенце и цигарке,јас го отво

en savoir plus »

Romper's hibernation

14 1,886 jour, 20:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

We managed to get an exclusive picture of Romper's hibernation.

Here it is:
You can clearly see the fantastic foodfiight from his side!

Hail Macedonia,the reviver of Romper!

en savoir plus »

Како да станеш прав еМакедонец

36 1,852 jour, 09:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Сакате и Вие да бидете дел од славните еМакедонци?

Еве ви само десет од многу услови за да станете ПРАВ еМакедонец:

1.Кога и да бркате БХ,мора да изрокате три пати повеќе него што треба,да мавате од противничката страна и откога ќе го добиет

en savoir plus »