Fond on/off

завршено-complete

180 1,944 jour, 04:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

поделбата е завршена
division is completed
en savoir plus »

поделбата е завршена-division is over

151 1,919 jour, 09:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Поделбата е завржена поделени се околу 10.000 лебчиња и 1.000 оружја

en savoir plus »

Поделба на 50 лебчиња за секој(завршено-end)

81 1,914 jour, 07:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Поделбата е завршена поделени се околу 8.000-9.000 лебчиња

en savoir plus »

Вечна еМакедонија

18 1,907 jour, 16:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Здраво еМакедонци!

Како што знаеме сите еМакедонија скоро ја немаше на карта но со текот на времето и со нашето големо напредување успеавме да ја вратиме еМАКЕДОНИЈА повторно во нормала и дури постигнуваме повише затоа да продолжиме во исто … en savoir plus »