Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

It makes you fly!

RCI - Utdelning, lån o profit!

6 2,071 jour, 19:06 Published in Sweden Sweden Affaires et finance Affaires et financeTjenare! Som ni märkt så har intervallen mellan utdelning i RCI blivit lite längre vilket handlar om tidsbrist från min sida. Men nu är jag klar och denna utdelning är 44,139 guld (9490 CC).

Det … en savoir plus »

ID - För ett starkt Sverige!

24 2,012 jour, 18:01 Published in Sweden Sweden Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Idag så kommer ett val att hållas, ett kongressval. För första gången på ett bra tag så får Sverige en kongress så nu är det dags för oss att vakna och enas. Ni sitter säkert hemma och funderar på vart er röst kan läggas. Jag kan stolt säga att det

en savoir plus »

RCI - Erbjuder kapital till bästa priset!

4 2,008 jour, 16:18 Published in Sweden Sweden Affaires et finance Affaires et financeTjenare! Tänkte komma med ett erbjudande såhär i förbifarten. RCI har ca 40 000 CC och en hög med guld som sitter och dammar så tänkte att det skulle vara smart att låna ut lite pengar till behövande. … en savoir plus »

Resource Corporation, Inc - utdelning och nyheter

16 1,998 jour, 20:51 Published in Sweden Sweden Affaires et finance Affaires et financeTjenare! Nu har jag suttit uppe hela natten för att mata in alla siffror och dela ut alla pengar din de ärade aktieägarna i RCI. Jag är trött men ska se till att ge er en rapport om läget och … en savoir plus »

Eagle news - Fish yeah

16 1,994 jour, 16:41 Published in Sweden Sweden Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Hejsan allihopa! Jag har två saker att häva ur mig såhär lite mitt i natten så jag rullar på. För det första så försökte jag bli vald till kung av alla nissar på .se men det gick väl sådär..

1. Ja, C.Nilsson ska blir Sveriges kung på obestämd tid!

en savoir plus »