Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-667] Alexszel…

12 2,646 jour, 11:33 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Lehet adminék szabadságra mentek és ezért nincs most semmi érdemleges a játékban. Mióta betegszabin vagyok nem volt még egy 10x-s BH se, pedig minden reggel becsekkolok … en savoir plus »

[DM-666] …e vidéken!

17 2,644 jour, 09:24 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Nagyon ördögi szám ez a mai, de ennek ellenére egy jó hírrel tudok szolgálni, hogy visszatért az egov! Már biztos 1,5 hónapja nem néztem az oldalra, de ma rácsodálkoztam, hogy ú … en savoir plus »

[DM-665] Boost…

14 2,641 jour, 11:18 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Megjött az újabb sebzésgyorsító, amelyre ha jól emlékszem korábban volt is igény egyesek részéről, csak ők valami olyasmit kértek, hogy egy gombnyomással lehessen pl. 5 … en savoir plus »

[DM-664] …ilyen sokáig.

11 2,640 jour, 11:49 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Hosszú kihagyás után újra itt! Nem mondom, hogy nem gondoltam az újságírásra a kihagyott durván egy hónapban, de azért nagyon jól megvoltam nélküle és úgy nagyjából az erep né … en savoir plus »

[DM-663] …végtelen utakat.

15 2,620 jour, 10:15 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Azt hiszem eddig ez volt a legnagyobb kihagyás az újság történetében, de az utóbbi egy hétben nagyon zajlott nálam az élet és inkább az rl-t választottam a játék helyett, meg egyébként is … en savoir plus »