Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-707] Egyezzünk meg...

11 il y a 15 heures Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Gondolom, néhányan ti is használjátok az erep stuff-ot. Van egy érdekes újítása, ami a legutóbbi update-tal jelent meg, mégpedig az, hogy nem posztolja a medálokaten savoir plus »

[DM-706] ...mosolyogj.

6 il y a 3 jours Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

A legutóbbi Topfighter napomon az 50%-os sebzésnövelőre rákapcsoltam egy 100%-ost, mert úgy emlékeztem, hogy olyankor az 50-esnél megáll a számláló, és ha lejár a 100-as, akkor utána folytató … en savoir plus »

[DM-705] ... leinterjúznék.

7 il y a 4 jours Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Mi ez a nagy interjúáradat? Nincs mit csinálni, gyerekek? 😃

Vagy ez lenne a média modul felfelé törekvése? Beértek a fejlesztések, amit Plato hosszas és fáradságos … en savoir plus »

[DM-704] ...elfelejteni.

7 il y a 5 jours Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Kb. egy hónapja volt egy dupla BH-m és ma is összejött. Az ilyesmi a régi szép időket juttatja eszembe, amikor még nem volt ennyi rafkós kisdives és Maverick pakk még az … en savoir plus »

[DM-703] ...bekapcsolódtam.

15 il y a 6 jours Published in Hungary Hungary Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Azt még megértem, hogy a házárak elszálltak egy kicsit (bár nem tudom mi a fenére számított a sok spekuláns, hisz attól, hogy valaki nagy hévvel letelepedik (közben adózik), nem lesz több pé … en savoir plus »