Fond on/off

Red Fury II Division - recruiting members!

30 2,976 jour, 12:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Greetings fellow soldiers!

I assume you are already familiar with the Military Unit Red Fury II Division.

It was created 80 days ago, and since then it’s become one of the most talked-about and most respectable Military Units en savoir plus »

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

85 2,905 jour, 09:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

en savoir plus »

New Elite MU - Red Fury II Division

106 2,896 jour, 11:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are en savoir plus »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 2,848 jour, 12:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

en savoir plus »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 2,843 jour, 09:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

en savoir plus »