Fond on/off

За човечки живот се работи ! Апел за помош !

8 2,591 jour, 01:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Почитувани,


Во сообраќајна несреќа, 21 годишна млада студентка се здоби со тешки телесни повреди.

Моментално, после една тешка операција во исчекување е на уште една,

уште покомплицирана,за која се потребни најмалку 10000 евра.

Операциј

en savoir plus »

STEAM другарчиња ! [BojanglesBt]

6 2,561 jour, 04:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Досадно ми е да играм со некој шо не ги познавам па зато кој сака да играме ДОТА или Кантер нека ме аддни bojanbojangles па ќе играме заедно, а и ако сака некој трејд можиме да напрајме 🙂

Поздрав o7

en savoir plus »

Наградна игра !!! [BojanglesBt]

34 2,529 jour, 03:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Дојдов до идеа да напрам една наградна игра оти имам одпојќе пари и ми тежат во џебот 😛
Секој можи да учествува така шо во коментар ќе пиши виц. Гласањето ќе биди со воте на коментар. Победникот ќе биди прогласен на почетокот на ден 2532 и ќе добие

en savoir plus »

ТОП ПЕТ !

3 2,427 jour, 17:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Consignes de combat Consignes de combat

WOHOOOO

en savoir plus »

За топ5 !

8 2,316 jour, 11:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Consignes de combat Consignes de combat

WOHOOOOOOOOO !

en savoir plus »