Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Alb Live web: 1. kliko http://adf.ly/AUiCe 2. skip ad dhe shiko TV & Sport Live !

FUND !!!

11 2,427 jour, 04:22 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Pershendetje !

Sot kam vendos perfundimisht te largohem nga kjo loje pas 1 viti shume pasiv per shkak te impenjimeve te mia ne RL qe nuk me lejojne me shume se 2 dite ne jave te futem ne loje.
Nje arsye tjeter eshte se interesi per lojen … en savoir plus »

Per te gjithe shqiptaret !

95 2,074 jour, 06:39 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


Pershendetje te gjithe ata qe e ndjejne veten shqiptare !

Nuk dua te … en savoir plus »

Kandidatura ime per Kryetar Partie ne PEA

2 2,062 jour, 06:15 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


Me kete artikull dua te zyrtarizoj kandidaturen time per kryetar te PEA

en savoir plus »

Kandidatura ime per Parlament

3 2,004 jour, 12:26 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


Sot shpall zyrtarisht kandidaturen time per anetar ne parlamentin shqiptar !
en savoir plus »

Kandidatura ime per Kryetar Partie

17 1,995 jour, 09:27 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


Sot shpall kandidaturen time per kryetar partie te [url=http://www.erepublik.com/en savoir plus »