Ambiente de fondo si/no

[MoD] Koha per kursime!

20 Día 2,081, 09:22 Publicado en Albania Albania Órdenes de batalla Órdenes de batalla

Pershendetje qytetare te Shqiperise,

Siq edhe jeni te informuar,Shqiperia me Albanian-Army arriti nje sukses te madh ne MU Tournament II, ku u rradhitem ne vendin e 39 ne bote, dhe shkaktuam ne total 8,113,834,665 dmg.

[IMG]http:/[/img]

leer más »

[MU Tournament] Bashkimi bën fuqinë!

34 Día 2,072, 17:04 Publicado en Albania Albania Órdenes de batalla Órdenes de batalla

Pershendetje qytetare te Shqiperise,

Sic edhe mund te jeni te informuar,se shpejti fillon MU Tournament II,pra gara ndermjet MU-ve te gjithe botes.
Gara fillon ne diten 2073,ne oren 00:00 (eRep time) dhe do te perfundoj ne diten 2079.

[IMG][/img]

leer más »

Lufta e fundit dhe AEU !

40 Día 1,923, 16:17 Publicado en Albania Albania Análisis de la guerra Análisis de la guerraPershendetje qytetare te Shqiperise,

Se pari me lejoni si nje qytetar i thjeshte te ju them se jom krenar qe jom Shqipetar,duke pare tgjithe ata aleat qe na dojne e qe na respektojne,e qe japin … leer más »

Albanian Elite Unit

77 Día 1,919, 15:21 Publicado en Albania Albania Órdenes de batalla Órdenes de batalla


Pershendetje qytetare te Shqiperise dhe anetare te AEU (Albanian Elite Unit),

Sic e dini pothuajse te gjitha shtetet ne eRepublik e kane nga nje MU Elite,me plot GoW (God of War) dhe lojtare te fuqishem … leer más »

[BabyBoom] Po vjen !

52 Día 1,896, 09:36 Publicado en Albania Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Pershendetje qytetare te eShqiperise,

Komuniteti Shqipetar ne loje po rritet dita dites,dhe po forcohemi gjithashtu,mirepo per te arritur atje ku deshirojme na duhen shume lojtare te rinje,dhe kete po mundohemi te bejme,pra te rrisim numrin e

leer más »