Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Gazeta Zyrtare e ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE (A.K.SH) , dhe PARTY OF ETHNIC ALBANIA (PEA)

Kështu është kur ke punë me FËMIJË :::

21 Día 1,821, 08:01 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

së pari URIME 100VJETORIN e pavarsisë së SHQIPëRIS ETNIKE, edhe pse sdua të ket përçarje mes SHQIPËTARËVE, por nuk kam çtë bëj:Një FMIJAQ 14 VJEÇAR në lojë me emrin DUBROVNIK1997 , më kërcnon mua me PRISHJE të AKONTIT, … leer más »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

8 Día 1,820, 08:49 Publicado en Albania Albania Órdenes de batalla Órdenes de batalla


AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-s

[img]http://img208.imageshack.us/[/img] … leer más »

Let's WRITE SOMETHING :

3 Día 1,819, 13:26 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialO Shqypëtar , edhe më pak se 2 jav na ndajnë nga DITA e BEKUAR e Shqipëtarëve të atyre që e ndjejnë vetën Shqipëtar, andaj pa dallim NJËSITI ushtarak, Pa DALLIM leer más »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

16 Día 1,816, 16:05 Publicado en Albania Albania Órdenes de batalla Órdenes de batalla


Armata KOMBËTARE Shqipëtar [A.K.SH] : Rikthehet në trojet shqipëtare për ta treguar forcën e saj kundër armiqëve :


leer más »

50FOOD q7 free ::: everyone ! (EN/ALB)

120 Día 1,813, 03:12 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social
Hi guys and GIRLS if you SUB my leer más »