Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

Día 1,820, 08:49 Publicado en Albania México por eMcDreccY

AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-sHYMNI I AKSH-së

Nëpër borë e nëpër shi;
Nuk na ndal armik, stuhi;
Do luftojmë deri nëfitore;
Për Shqipërinë madhështore.

Jemi trima, luftëtarë;
Për liri jetën me dhanë;
Do luftojmë me barbarë;
AKSH-ën e kemi nëballë.

Nëpër borë e nëpër shi;
Për liri e për Shqipëri;
Vëq përpara do marshojmë;
Trojet tona ti bashkojmë.

Jemi trima, shqipe mali;
Prinë në ballë Adem Jashari;
Do të bëjmë luftë heroike;
Për Shqipërinë tonë Etnike.ARMATA KOMBËTARE SHQIPËTARE i fton të gjithë ata që e ndjenjë VETËN Shqipëtarë që të bashkohehen me këtë NJËSIT, njësit që është në rritjen e SIPËRM !
Nuk ju ftoj në AKSH, për shkak të ndihmave, por ju ftoj që TË JEMI TË BASHKUAR, dhe të kemi në jetë AKSH-n edhe në eREPUBLIKË !

Ushtarët :

NOFKA dhe KODET
Çdo ushtar i ri që antarsohet në AKSH do marr një nofkë të cilën do ja vëj KOMANDERI, nofka do jet e ndryshme nga EMRI në LOJË, apo RL,

NOFKËN e SHOKUT do e dijnë vetëm ANËTARËT e AKSH-së !

Për çdo gjë më tepër rreth kësaj do sqaroheni nqse hyni n' AKSH !BETIMI USHTARAK I AKSH-së :

"Unë, stërnipi i ilirëve dhe Kastriotëve, vazhdues i denjë i luftëtarëve dhe dëshmorëve të lavdishëm të kombit shqiptar për liri, unë luftëtar i AKSH- së, betohem se do të jem ushtar besnik i kombit tim dhe do të luftoj deri në fund të jetës sime për bashkimin e Shqipërisë.

Ndëshkimi më i rëndë i Zotit dhe i Kombit të më jepet në qoftë se e shkel këtë betim solemn.

Betohem! Betohem!

LINÇET e NEVOJSHËM :

RISI: Prezantimi i ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE

CHATI : CHAT-i i AKSH-së

BYROJA për KËSHILLa, SUGJERIME : BYROJA për SQARIME


RROFTË SHQIPËRIA ETNIKE,
VDEKJE TRADHËTARËVE !


 

Comentarios

mikeli4free
mikeli4free Día 1,820, 09:21

thumps up !!!

Erlindi
Erlindi Día 1,820, 09:23

bravo

toniloco1
toniloco1 Día 1,820, 09:26

voted

albaniaguard
albaniaguard Día 1,820, 11:09

V

DraKuLlaa
DraKuLlaa Día 1,821, 03:48

o7

thanks anyway
thanks anyway Día 1,821, 04:36

voted

Losto
Losto Día 1,821, 04:44

voted o7

Xaje Zagor
Xaje Zagor Día 1,821, 05:28

V

SabatonBIH Día 1,822, 08:02

Comentario borrado

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.