Ambiente de fondo si/no

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine.

17 Día 2,199, 11:37 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine. Dokument i zbuluar ne arkivat e Vienes.

leer más »

Raport i punës së deritanishme të ministrave

11 Día 2,158, 05:09 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPërshëndetje. Ky është një raport i punës së deritanishme të ministrive të Qeverisë së Tetorit, 2013, e udhëhequr nga Presidenti Kthetra Alb.

Ministria e punëleer más »

[LeA] Zgjedhjet parlamentare

15 Día 2,135, 15:35 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político


Qytetarë të Shqipërisë.

Për zgjedhjet per Kongres, ne si Lidhja e Arbrit, Ju paraqesim një listë kandidatësh të gërshetuar nga lojtarë të rinj e entuziast që janë të gatshëm të tregojnë … leer más »

Lidhja e Arbrit - Organizim në departamente

34 Día 2,129, 09:53 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político


Shqiptar të respektuar.

Lidhja e Arbrit që prej themelimit të saj përpos Idealit që të punohet vetëm për të mirën e vendit ka pasur edhe qëllim që të jetë ndër partitë më të gjalla dhe më të … leer más »

Raport i punës së Ministrave në javën e parë

11 Día 2,123, 14:41 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Të respektuar qytetar të eShqipërisë.

Në cilësinë e kryeministrit po ju informoj me punën që ministritë përkatëse kanë bërë gjatë kësaj jave. Kryesisht ministritë kanë qenë mjaft aktive me konsolidim të stafit dhe analiza të situatave nga fillimi,

leer más »