Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Quallity news

25 коментари втор дел

34 Day 2,471, 07:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Доага директорот од сабајле на работа и ја гледа секретарката како се прозева и се протегнува целата и ја прашува..
- Што ти е вака од сабајле?
А она срамежливо:
- Ееееее директоре, па ништо не ми е...
Тој упорно:
- Штом вака толку се тегнеш и с

read more »

25 коментари за ВИЦОф

32 Day 2,470, 05:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Една жена му се жали на психијатарот:
- Докторе, мојот сопруг мисли дека е коњ.
- Не грижете се, тоа често се случува кај луѓето. Можеби вашиот сопруг е преморен од работа и има мал стрес. Најдобро ќе биде повеќе да се одмара за време на викендите.

read more »

[Reksac MKD] За Македонија со срце!

50 Day 1,630, 08:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо о7

Долго време го очекував овој ден, денот на мојата сензација. Уште од првите денови во Новиот свет се восхитував на lazarosaMKD и Ivan Vancho Makedonski кога тенкаа како луди, уште од самиот почеток ми се роди желбата и јас

read more »

[Reksac MKD] Почетокот на крајот!

21 Day 1,441, 18:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Премногу е страшно, да се случи настанот кој го обележува овој мој текст во насловот! Премногу километри имаме истрчано, премногу фурни леб имаме изедено, за некои фаци да ни го уништуваат мирот и спокојот кој делумно го уживаме. Премногу напори биле

read more »

[Reksac MKD]Рексач повторно се враќа на бојното поле проследно со мега спектакл!

22 Day 1,395, 22:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentВечерва 15.09. или рано на сабајле 15ти према 16ти како и секоја вечер помината во добро друштво и смеа, последни останавме со другарот Индија и по 999 муабети и филм … read more »