Ambient on/off

Не е калаш...

2 Day 1,833, 09:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да се насмееме со оваа кисела фаца. 😃

[img][/img]

read more »

Среќен роденден ЈОХАН !

6 Day 1,822, 16:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


ЈОХАН Е НАШИОТ ХЕРОЈ !!! … read more »

Иван Исцелителот !

4 Day 1,800, 16:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да го кажам и моето лично искуство со Иван Исцелителот кое го имав пред 4 години од кое некој можеби и ќе извлече некоја корист, да се изјаснам дека и јас претходно бев скептик и не верував во ништо трансцедентално пред да го сретнам Иван "Големиот",

read more »

Божји ден, ИЛИНДЕН !

1 Day 1,716, 17:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

МАКЕДОНЦИ, честит празник, за многу години да ни е денов !!!
Сите од едницата ИЛИНДЕН ви го честитаат празников, и порачуваат, кој е толкав јунак да ги натпие Ракотинчани, повелете на мегдан на слава ! 😃

СЛОБОДА ИЛИ СМРТ !

read more »

Престапна година !

1 Day 1,625, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Зачуден од најновите случувања во спортот, решив да пишам една статија.
На меѓународна сцена. Малку фали Брајан Скалабрајн да го замени Дерек Роус на позиција кец или плејмејкер, Делио Роси место q6 дели шамари на членови од неговата единица на кана

read more »