Ambient on/off

Се собрале педерите

5 Day 2,112, 05:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Се собрале педерите, партија да прават во педерска држава :3


read more »

Извештај од Индонезија - Македонска Амбасада

1 Day 2,101, 07:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво на сите Македонци!

Како македонски еАмбасадор во Индонезија, должен сум да ве известам за моменталната состојба кај нашите браќа, иако со закаснување(не доволно време, играњето на еРеп посветено на друго (востанието) и сл.) и се извинувам.

read more »

Насмејсе и уживај!!!

23 Day 1,647, 13:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонио o7

Имам да ви кажам три работи тука..
Да почниме.


1.Шо сте толку напнати бе дечки?!
Опуштетесе малку..
Сите туку ширите негативна енергија...
Абе уживајте, играва е за забава не за нервозиread more »

Македонио o7

6 Day 1,642, 05:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Започнав со игра на 9 Јануари 2011.
Играта првите 4-5 месеци ја игра со КЕФ.
После 2-3 месеци играв само од навика.
А после сосема се одвикнав.
5-6 месеци не играв eRepublik.
Од негде и од некој, се потсетив на

read more »

ММ медал !!!

4 Day 1,295, 12:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Значи незнам зошто никој не сака да остај едно субсцрибе, тоа е само 1 секунда, еден клик !!! Зошто сите сте себични? Ајде да направиме една ММ акција !!! Сите остајте линк од весник, но само линкот ништо друго и така сите кој ќе ја видат статијread more »